Motorra Nafte

Grid List

Showing all 8 results

Motorr me Naftë Antor 3LD510

Motorr me Naftë Antor 3LD510
L

Fuqia: 12 HP
Madhesia: 510 cc

Motorr me Naftë Antor 4LD 820

Motorr me Naftë Antor 4LD 820
L

Antor 4 LD 820 është motorri me një cilindër 17HP naftë prodhuar nga Anadolu Motor,

Fuqia 17 HP
Ndezja Recoil dhe elektrike
Pesha totale 98 kg

Motorr me Naftë Lombardini 15LD 350

Motorr me Naftë Lombardini 15LD 350
L

Motorr Lombardini me ndezje Automatike elektrike 15LD 350

Motorr me Nafte Lombardini 3LD 450

Motorr me Nafte Lombardini 3LD 450
L

Cilindra 1
Madhesia (cm3) 454
Pesha bosh (kg) 57

Motorr me Naftë Lombardini 3LD510

Motorr me Naftë Lombardini 3LD510
L

Motorr Lombardini 3LD Nafte, Sistem ftohje me ajer
Motorr me kater cikle 3LD Lombardini
Fuqi 10CV