Motokultivatore

Grid List

Showing 1–12 of 147 results

Freza Nafte F355

Freza Nafte F355
L

CODE F355 F
FREZE-10
NAFTE
HANS105
Ndezje manuale

MOTOR
NAFTE
LAUNTOP
LA178F
RPM 3600
GJATESI
THIKAVE
1000-1050mm
THELLESI
THIKAVE
150mm

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW
L

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Ky model ka performancë të shkëlqyer hidraulike, një presion të lartë të presionit të thithjes dhe prodhimit dhe zhurmë shumë të ulët gjatë kohës së përdorimit. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të mbajtur vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se temperatura normale e dhomës.

Pompë: Pompë monobloqe horizontale me shtytës bronzi, trup pompe dhe mbështetëse bazë të bërë nga gize G20, tubi i bërë nga Noryl me 20% fibrash xhami, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolues mekanike e bërë nga qeramika / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me mikroskope me siguri të kontrolluar nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

TENSIONI: NPM: 230-240 V. 50 Hz; NP: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Shtëpiake , Ujitja, Burime

Motosharra Stihl MS181

Motosharra Stihl MS181
L

Madhësia cc 31.8
Fuqi dalëse kW/bhp 1.5/2
Pesha kg 4.3
Tipi i zhinxhirit STIHL Oilomatic pitch/type 3/8″ P
Zinxhiri standart PMM3
Vellim rezervuari 270.00
Raporti fuqi per peshë kg/kW 2.9

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian
L

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian
L

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW
L

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Këto pompa shfaqin vlera shumë të larta të rrjedhjes së rrjedhjes dhe kokë shkarkimi të mesëm të ulët dhe janë veçanërisht të përshtatshme për përdorim në sistemet e lëvizshme të ujitjes, kanalet dhe sistemet e rezervuarëve. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të mbajtur vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa materie të huaja, me temperaturë jo më të madhe se 80 ° C.

POMPES: Pompë boshtore horizontale me shtytës të hekurit të hedhur, trupin e pompës dhe mbështetëse bazë të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolim mekanike e bërë prej qeramike / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microscelesa të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

Tension: SAM: 230-240 V. 50 Hz; SA: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja, Bujqësia, Industria

Motokosa STIHL FR450

Motokosa STIHL FR450
L

E shkëlqyer për prerjen e barit në terren të vështirë. Sistemi antivibrues STIHL, Startim i lehtë STIHL, mbajtëse multifunksion, dhe rezultate shumë të lartë me peshë të vogël.

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW
L

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Pompë e modele të hapura me futje boshtore dhe shpërndarje radiale në drejtim të sipërm. Këto pompa shfaqin vlera të larta të rrjedhës së rrjedhjes dhe koka të shkarkimit të mesëm të ulët dhe janë veçanërisht të përshtatshme për pompimin e ujit të papastër, me temperaturë jo më të lartë se 80 ° C. Pompë e hapur lejon çdo lëndë të ngurtë deri në 8 mm. në diametër për të kaluar përmes pa shkaktuar ndonjë dëmtim të pompës.

Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës bronzi (SA / SAM 1C-1-2) ose gize (SA / SAM 1 / A-2 / A), trupin e pompës dhe bazën mbështetëse të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolim mekanike të bërë nga qeramika / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microceles të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

Tension: SAM: 230-240 V. 50 Hz; SA: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja, Bujqësia, Industria