Motokorrëse

Grid List

Showing 1–12 of 65 results

Motosharra Stihl MS181

Motosharra Stihl MS181
L

Madhësia cc 31.8
Fuqi dalëse kW/bhp 1.5/2
Pesha kg 4.3
Tipi i zhinxhirit STIHL Oilomatic pitch/type 3/8″ P
Zinxhiri standart PMM3
Vellim rezervuari 270.00
Raporti fuqi per peshë kg/kW 2.9

Motokosa STIHL FR450

Motokosa STIHL FR450
L

E shkëlqyer për prerjen e barit në terren të vështirë. Sistemi antivibrues STIHL, Startim i lehtë STIHL, mbajtëse multifunksion, dhe rezultate shumë të lartë me peshë të vogël.

Gërshërë Rrënje STIHL LÖWE Bypass

Gërshërë Rrënje STIHL LÖWE Bypass
L

Gërshërë Rrënje STIHL LÖWE Bypass

Gërshërë Rrënje STIHL LÖWE Bypass
L

Motokosa STIHL FR130T

Motokosa STIHL FR130T
L

Për prerje të shkurreve në argjinaturë. Sistemi anti-dridhje STIHL, decompression automatik, mbajtese shumë funksione, motor 4-MIX®, bosht i ndarë për transport dhe magazinim të thjeshtë.