Motokultivatore

Grid List

Showing 1–12 of 15 results

Motogjenerator Honda EM2300

Motogjenerator Honda EM2300
L

Fuqia: 2kVA
Fuqi Max: 2000 Watts
Voltazhi: 110V / 230V
Frekuenca: 50Hz
Faza: 1ph, Single Phase
Metoda ndezjes: Recoil
Rezervuari karburantit: 12 litres
Zhurma: 94dB @machine, 64db @ 7m away
Dimensione : 535 x 430 x 450mm
Pesha: 40kg

Motokultivatore MAB me motor Loncin

Motokultivatore MAB me motor Loncin
L

MAB 210 Motokultivatore HP. 10 DIESEL LOMBARDINI 15LD 440

Motor me naftë HP 10 LOMBARDINI
Ingranazhet e Transmisionit në banjën e naftës
Kambio me 3 shpejtesi 2 përpara + 1 mbrapa
P. T. O. Për shpejtësi, shartim, dhe të pajisur me pajisje sigurie dhe me një sulm të shpejtë.
Doreze rregullueshme dhe të kthyeshme
Prerës standard cm. 70 rregullueshme në 45 dhe 30cm.
Rrota 5.00.10
Pesha Kg. Rreth 130
Sistemi i sigurisë sipas ligjit CE

Motokultivatore MAB Panda

Motokultivatore MAB Panda
L

MAB Motokultivatore E HP. 7.5 DIESEL KAMA KD 70 Motorr Nafte me fuqi HP 7,5 KAMA
Ndezje Autoperfshirese
Kambio 3 marsha: 2 para + 1 prapa
Rrotat e aksit pa diferencial
Friksion i thate
Freza Standarde cm. 70 e rregullueshme në 45 e 30cm.
Rrota 4.00.10
Pesha afro 130 Kg
Sisteimi i sigurise sipas ligjeve CE

MotoPompe me Nafte Launtop PU004

MotoPompe me Nafte Launtop PU004
L

CODE PU004 POMPE UJI NAFTE SNB100

Ndezje manual
MOTOR
NAFTE
LAUNTOP
LA186F
INCH 4’’ thjessht
LARTESI 25m
m3\h 80m3\h
THITHJE 7m

Pompa me Benzinë Honda WX10

Pompa me Benzinë Honda WX10
L

E lehtë dhe për qëllime të përgjithshme.
Pompe 1″
Motorr me ndezje te shpejte 4 kohe
Kapaciteti minimal 32 gal./min
Peshon vetem 13 lbs.
Adaptor per tubo vaditje, thithje,

Pompe Nafte Launtop

Pompe Nafte Launtop
L

Model LDP100C
Hyrja 4 inch (100mm)
Dalja 4 inch (100mm)
Kapaciteti maksimal 65000 Liters/hour
Shkarkesa maksimale 25 meters
Maksimumi outputit te motorrit 10 HP
Outputi i vazhdueshem motorik 8.6 HP
Kapaciteti Karburant 12.5 Liters
Dimensione 645mm x 475mm x 605mm
Pesha 67 kg