Rimorkio

Grid List

Showing 1–12 of 18 results

Motokultivatore MAB me motor Loncin

Motokultivatore MAB me motor Loncin
L

MAB 210 Motokultivatore HP. 10 DIESEL LOMBARDINI 15LD 440

Motor me naftë HP 10 LOMBARDINI
Ingranazhet e Transmisionit në banjën e naftës
Kambio me 3 shpejtesi 2 përpara + 1 mbrapa
P. T. O. Për shpejtësi, shartim, dhe të pajisur me pajisje sigurie dhe me një sulm të shpejtë.
Doreze rregullueshme dhe të kthyeshme
Prerës standard cm. 70 rregullueshme në 45 dhe 30cm.
Rrota 5.00.10
Pesha Kg. Rreth 130
Sistemi i sigurisë sipas ligjit CE