Pompa Industriale

Grid List

Showing all 7 results

Pompe Industriale Filtruese Rover Colombo

Pompe Industriale Filtruese Rover Colombo
L

Pompe Industriale Filtruese Rover Colombo

Pompe Industriale Filtruese Rover Colombo
L

Filtri Colombo është përbërë nga një elektropompa speciale dhe një sistem filtrues i quajtur sistemi i lëngshëm dhe i shtresave të shtypura. Ky lloj i filtrimit mundëson gjetjen e shkëlqyeshme të pastërtisë së pijeve pa ndryshuar karakteristikat themelore të lëngut të derdhur; për këtë është veçanërisht e dobishme për filtrat e shtëpive, por edhe në sektorin profesional, si për shembull, enët e verës, fabrikat farmaceutike, laboratorët, fabrikat e birrës; çdo gjë është e nevojshme për të filtruar një pije për t’u shërbyer ose për të pastruar plotësisht limpida dhe pa gjurmë asnjë mbetje pak graditi. SHENIM PËR KLIENTËT: Filtri COLOMBO® është menduar për të filtruar kryesisht pijet, për të cilat të gjitha materialet e përdorura janë plotësisht të pajtueshme me lëngjet ushqimore. Është veçanërisht i përshtatshëm për filtrimin e ujit, infuzion, birre, solucione farmaceutikee, parfume.

Pompe Industriale Novax-50

Pompe Industriale Novax-50
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisu rme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes

Pompe Industriale Novax-Marina 30

Pompe Industriale Novax-Marina 30
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisu rme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes

Pompe Industriale Rover BEM10

Pompe Industriale Rover BEM10
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisurme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes

Pompë Industriale Rover BEM20

Pompë Industriale Rover BEM20
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisurme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes

Pompe Industriale Rover BEM50

Pompe Industriale Rover BEM50
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisu rme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes

Pompe Industriale Rover Colombo

Pompe Industriale Rover Colombo
L

Kjo metodë e veçantë e filtrimit pastron pije në një standard shumë të lartë pa ndikuar në karakteristikat themelore të lëngut të përpunuar dhe prandaj është një zgjedhje shumë e popullarizuar si për sistemet e filtrimit të familjes dhe për përdorim profesional, për shembull në kantinat e verës, fabrikat farmaceutike, laboratorët dhe birrarinë – kudo që është e nevojshme për të filtruar një pije në mënyrë që të mund të shërbehet ose të shishet në mënyrë të përkryer qartë dhe të lirë nga gjurmët e mbetjeve të padëshirueshme.
SHËNIM I RËNDËSISHËM PËR KLIENTËT: COLOMBO® FILTER është projektuar kryesisht për filtrimin e pijeve, kështu që të gjitha materialet e përdorura janë në përputhje të plotë me lëngjet për konsum njerëzor.
Rekomandohet në veçanti për filtrimin e verës, ujit, infuzioneve, verës ose birrës dhe aromat. Nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje të veçantë përveç pastrimit rutinë.
Kur blini COLOMBO® FILTER, Konsumatorët përfitojnë nga blerja e dy pajisjeve në një; ata do të jenë në gjendje të filtrojnë pijet e tyre dhe pastaj, nëse është e nevojshme, ata mund të shkëputin pompën nga filtri dhe ta përdorin atë më vete për thjesht transferimin e lëngjeve