Sharra dhe Korrëse

Grid List

Showing 1–12 of 34 results

Motosharra Stihl MS181

Motosharra Stihl MS181
L

Madhësia cc 31.8
Fuqi dalëse kW/bhp 1.5/2
Pesha kg 4.3
Tipi i zhinxhirit STIHL Oilomatic pitch/type 3/8″ P
Zinxhiri standart PMM3
Vellim rezervuari 270.00
Raporti fuqi per peshë kg/kW 2.9

Motokosa STIHL FR450

Motokosa STIHL FR450
L

E shkëlqyer për prerjen e barit në terren të vështirë. Sistemi antivibrues STIHL, Startim i lehtë STIHL, mbajtëse multifunksion, dhe rezultate shumë të lartë me peshë të vogël.

Motokosa STIHL FR130T

Motokosa STIHL FR130T
L

Për prerje të shkurreve në argjinaturë. Sistemi anti-dridhje STIHL, decompression automatik, mbajtese shumë funksione, motor 4-MIX®, bosht i ndarë për transport dhe magazinim të thjeshtë.

Motokosa STIHL FS 130

Motokosa STIHL FS 130
L

Madhësia cc 36,3
Fuqi dalëse kW/bhp 1,4/1,9
Pesha kg 1) 5,6
Prerëset standarte SuperCut 20-2

Motokosa STIHL FS 360 C-EM

Motokosa STIHL FS 360 C-EM
L

Kapaciteti cm3 37.7
Performanca kW 1.7
Performanca PS 2.3
Pesha kg 8.5
Gjatësia totale cm 179
Vëllimi rezervuarit l 0.75
Mjeti prerës standart AutoCut 40-2

Motokosa STIHL FS250

Motokosa STIHL FS250
L

Madhësia 40,2 cm³
Power output 1,6/2,2 kW/PS
Pesha 6,3 kg
Niveli i presionit të zhurmës 95 dB(A)
Niveli i dridhjeve majtas/djathas 6,4/3,4 m/s²
Gjatësia totale 177 cm
Mjeti prerës Grass cutting blade 230-2

Motokosa STIHL FS260 ce

Motokosa STIHL FS260 ce
L

Madhësia cc 41.6
Fuqia dalëse kW/hp 2.0/2.7
Pesha kg 7.9
Presioni i zhurmës me plastikë dB(A) 1) 101
Presioni i zhurmës me metal dB(A) 1) 100
Fuqia e zhurmës me metal dB(A) 1) 112
Fuqia e zhurmës normale dB(A) 1) 113
Niveli i dridhjeve me plastike majtas m/s² 5.8
Niveli i dridhjeve me metal majtas m/s² 4.2
Niveli i dridhjeve me metal djathtas m/s² 4.6
Niveli i dridhjeve me plastike djathas m/s² 2) 5.7
Gjatësia totale cm 1.685
Vëllimi rezervuarit ml 750
Shpejtesia 2.800

Motokosa STIHL FS480

Motokosa STIHL FS480
L

Motokosë Profesionale
Dorezë që rregullohet
Sistem antivibrim STIHL
Koka Autocut40-2
Elektrofillim