Spërkatëse me Motorë

Grid List

Showing all 11 results

Spërkatës Karro Modeli ARNO 80 L

Spërkatës Karro Modeli ARNO 80 L
L

Kornizë metalike të lyer me boje pluhur – 2 rrota pneumatike
Rezervuar prej 80 litrash polietileni
Me filtrin e thithjes dhe rregullatorin e presionit me kthimin në rezervuarin e lëngët që nuk përdoret gjatë përdorimit – kapak me vidë, sitë
Versioni i disponueshëm me lavaman
Me dy doreza të anuluara ose me timon për të lidhur me traktor
Përdorim gjysëm ose profesional
Furnizohet në të gjitha pjesët e tij

Spërkatës me Motorr Farmate

Spërkatës me Motorr Farmate
L

Specifikime teknike:
MODELI 3WF-2.6A
Shpejtësia e rrotullimit të ventilatorëve (r / min) 7500 ~ 8000
Kapaciteti i rezervuarit (L) 20
Gama (m) ≥12
Zhvendosja (cc) 42.7
Fuqia standarde e vlerësuar (KW / r / min) 2.13 / 7500
Konsumi i karburantit (g) ≤530
Raporti i përzier i karburantit 25: 1
Metoda e fillimit të rikthimit
Pesha (N.W./G.W.) (Kg) 11/14
Madhësia e paketimit (cm) 53X44X74

Spërkatës Motorrik Honda GX200 Karro

Spërkatës Motorrik Honda GX200 Karro
L

Spërkatës Motorrik Honda GX200 karro

Spërkatës Motorrik Karro Modeli Reno 200Liter

Spërkatës Motorrik Karro Modeli Reno 200Liter
L

Kornizë metalike të lyer industrialisht
Rezervuar 200 litër polietileni me lavaman përfshirë
Në dispozicion me dy ose katër rrota
Me filtër thithës me valvul, me kthim në depozitë të lëngut që nuk përdoret gjatë trajtimeve
Vida dhe mbulesë sitë
Versioni i disponueshëm me dy doreza ose me timon
Përdorimi profesional
Furnizohet në të gjitha pjesët e tij

Spërkatës Motorrik Karrocë 50 L motorr Honda

Spërkatës Motorrik Karrocë 50 L motorr Honda
L

Kapaciteti 50L
Motori Honda

Spërkatës Motorrik Stihl SR430

Spërkatës Motorrik Stihl SR430
L

Vendosja 63,3 cm³
Pesha 1) 12,2 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 97 dB (A)
Niveli i fuqisë së zhurmës 2) 109 dB (A)
Vlera e dridhjeve, djathtas 3) 1,9 m / s2
Kapaciteti i kontejnerit 14 l
Max. Rruma e ajrit 4) 1.300 m³ / h
Max. Shtyrja horizontale 14,5 m

Spërkatëse Motorike Karro Modeli RODANO

Spërkatëse Motorike Karro Modeli RODANO
L

Kornizë metalike të lyer industrialisht
Rezervuar prej 120 litrash polietileni. – 2 rrota pneumatike
Me pompat motorike dhe pompat elektrike
Me filtrin e thithjes dhe rregullatorin e presionit, me kthimin në rezervuarin për lëngjet që nuk përdoren gjatë trajtimeve – vidë dhe mbulesë sitë
Versioni i disponueshëm me lavaman
Me dy doreza të anuluara ose me timon për të lidhur me traktorin
Përdorimi profesional
Furnizohet në të gjitha pjesët e tij