Steka dhe Aksesorë

Grid List

Showing all 9 results

Steka spërkatjeje Manopola 60cm kokë inox

Steka spërkatjeje Manopola 60cm kokë inox
L

Steka spërkatjeje Manopola 60cm kokë inox

Stekë spërkatëse Alumin-Plastik

Stekë spërkatëse Alumin-Plastik
L

Prodhuar në Itali

Stekë Spërkatëse Pistoletë Model Cometa

Stekë Spërkatëse Pistoletë Model Cometa
L

Këndi i rregullueshëm i spërkatjes me një dorë
Shkalla e rrjedhjes nga 2.45 në 19.70 l / min – 50 bar
Bërë në Itali

Stekë Spërkatje Leva 6cm Kokë Turbo

Stekë Spërkatje Leva 6cm Kokë Turbo
L

Stekë Spërkatje Leva 6cm Kokë Turbo