Shop banner

Shop

Grid List

Showing 1–12 of 246 results

Freza Nafte F355

Freza Nafte F355
L

CODE F355 F
FREZE-10
NAFTE
HANS105
Ndezje manuale

MOTOR
NAFTE
LAUNTOP
LA178F
RPM 3600
GJATESI
THIKAVE
1000-1050mm
THELLESI
THIKAVE
150mm

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW
L

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Ky model ka performancë të shkëlqyer hidraulike, një presion të lartë të presionit të thithjes dhe prodhimit dhe zhurmë shumë të ulët gjatë kohës së përdorimit. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të mbajtur vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se temperatura normale e dhomës.

Pompë: Pompë monobloqe horizontale me shtytës bronzi, trup pompe dhe mbështetëse bazë të bërë nga gize G20, tubi i bërë nga Noryl me 20% fibrash xhami, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolues mekanike e bërë nga qeramika / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me mikroskope me siguri të kontrolluar nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

TENSIONI: NPM: 230-240 V. 50 Hz; NP: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Shtëpiake , Ujitja, Burime

Motosharra Stihl MS181

Motosharra Stihl MS181
L

Madhësia cc 31.8
Fuqi dalëse kW/bhp 1.5/2
Pesha kg 4.3
Tipi i zhinxhirit STIHL Oilomatic pitch/type 3/8″ P
Zinxhiri standart PMM3
Vellim rezervuari 270.00
Raporti fuqi per peshë kg/kW 2.9

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian
L

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian
L

MotoPompa Uji Subaru PU177

MotoPompa Uji Subaru PU177
L

CODE  PU177
POMPE UJI  2HGP20
MOTOR
BENZINE
SUBARU
EX170
SUBARU
EX170
INCH  2’’pres 2helik
LARTESI  80m
m3\h 20m3\h
THITHJE 7m

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW
L

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Këto pompa shfaqin vlera shumë të larta të rrjedhjes së rrjedhjes dhe kokë shkarkimi të mesëm të ulët dhe janë veçanërisht të përshtatshme për përdorim në sistemet e lëvizshme të ujitjes, kanalet dhe sistemet e rezervuarëve. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të mbajtur vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa materie të huaja, me temperaturë jo më të madhe se 80 ° C.

POMPES: Pompë boshtore horizontale me shtytës të hekurit të hedhur, trupin e pompës dhe mbështetëse bazë të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolim mekanike e bërë prej qeramike / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microscelesa të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

Tension: SAM: 230-240 V. 50 Hz; SA: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja, Bujqësia, Industria