Gjeneratore dhe motorre

Grid List

Shfaqur 1–12 nga 17 rezultate

Moto Gjenerator Mosa GE 5000

Moto Gjenerator Mosa GE 5000
L

Fuqi maksimale nje faze: 4.5 KW
Fuqi vazhdueshme nje faze: 3.6 KW
Fuqi maksimale nje faze: 5 KVA
Fuqi vazhdueshme nje faze 4 KVA
Benzine
Voltazh: 230 V
Frekuenca: 50 Hz
Motorri: Briggs&Stratton XR1450
Ndezja: Recoil
Konsum: 1.9 Lt/h me 75% ngarkese
Gjatesi: 650 mm
Gjeresi: 490 mm
Lartesi: 520 mm
Pesha: 57 Kg

Motogjenerator Honda EM2300

Motogjenerator Honda EM2300
L

Fuqia: 2kVA
Fuqi Max: 2000 Watts
Voltazhi: 110V / 230V
Frekuenca: 50Hz
Faza: 1ph, Single Phase
Metoda ndezjes: Recoil
Rezervuari karburantit: 12 litres
Zhurma: 94dB @machine, 64db @ 7m away
Dimensione : 535 x 430 x 450mm
Pesha: 40kg

Motogjenerator Lombardini CGM 5DE

Motogjenerator Lombardini CGM 5DE
L

Model: CGM 5DE
Fuqia: 5.5 KVA – 4.4 KW
Motorri: 15LD 350
Fillimi manual.
Nr. Cilindrash: 1
Fuqi: Hp/kW 6.3/4.7
Madhesi: 349Lt
Konsumi ¾ ngarkese: 1lt/hr
rezervuari: 4.3Lt
Pesha: 80kg
Madhesi: Gjate 750mm x Gjere 500mm x Larte 630mm
Voltazh: 230V

Motorr me Naftë Antor 3LD510

Motorr me Naftë Antor 3LD510
L

Fuqia: 12 HP
Madhesia: 510 cc