Mjelëse

Grid List

Shfaqur gjithsej 9 rezultate

Makinë mjelëse Bagëti të imta

Makinë mjelëse Bagëti të imta
L

Makina mjelëse për bagëti të imta.
Makinë mjelëse dele dhe dhi.

Makinë mjelëse për 1 lopë me depozitë ajri

Makinë mjelëse për 1 lopë me depozitë ajri
L

Makinë mjelëse për 1 lop.
Fuqia motorrike 0.55 kw 1400 rpm.Depozite qumështi 30 litër.
Teknologji pune në sistem depozite ajri.

Makine mjelëse për 1 lopë.

Makine mjelëse për 1 lopë.
L

Makine mjelëse për 1 lopë.
Fuqia motorrike 0.55kw 1400 rpm.
Depozitë qumështi 30 lt.

Makine mjelëse për 2 lopë depozitë 40 L

Makine mjelëse për 2 lopë depozitë 40 L
L

Makine mjelëse për 2 lopë.
Fuqia motorrike 0.55KW 1400 rpm.
Depozitë qumështi 40 litër.

Makine mjelëse për 2 lopë.

Makine mjelëse për 2 lopë.
L

Makine mjelëse për 2 lopë.
Fuqia motorrike 0.55KW 1400 rpm.
Depozitë qumështi 40 litër.

Mjelëse e Dyfishtë Lope

Mjelëse e Dyfishtë Lope
L

Detaje
Kasë e lyer me bojë elektrostatike e galvanizuar
Mbajtësja 40 Litër Alumin
Pulsator 2×60/40 Pneumatik
Motor 0.55 KW 220 V 1450 rpm
Dimension
(Gjerësi-Gjatësi-Lartësi) 60X100X102 cm
Pesha 61 Kg