Pajisje Kopshtarie

Grid List

Shfaqur 13–24 nga 26 rezultate

Plastikë PVC për Shartime Stocker

Plastikë PVC për Shartime Stocker
L

PVC ekstremisht rezistente per te lidhur dhe shartuar
Fuqia 150 micron

PVC për Shartime Stocker 40m

PVC për Shartime Stocker 40m
L

– 10 rrota x 40 m (pako.)
– Spesor: 100 micron

Sharrë Kopshtarie Stocker Sharki 180

Sharrë Kopshtarie Stocker Sharki 180
L

Sharrë Kopshtarie Stocker Sharki 180

Sharrë Kopshtarie Stocker Sharki 180
L

Sharrë e përthyer me presë për përdorim profesional. Prerje e përsosur dhe jetë të gjatë sharre.long blade life and a perfect cut.

– Presa të drejta të kromouara
– Dorezë ergonomike me polypropylene
– Jo e rrëshqitshme falë materialit të butë plastik shtesë (TPA)
– Presa: 18 cm
– Pesha: 195 g