Sharra

Grid List

Shfaqur gjithsej 5 rezultate

Sharrë Kopshtarie Stocker Sharki 180

Sharrë Kopshtarie Stocker Sharki 180
L

Sharrë Kopshtarie Stocker Sharki 180

Sharrë Kopshtarie Stocker Sharki 180
L

Sharrë e përthyer me presë për përdorim profesional. Prerje e përsosur dhe jetë të gjatë sharre.long blade life and a perfect cut.

– Presa të drejta të kromouara
– Dorezë ergonomike me polypropylene
– Jo e rrëshqitshme falë materialit të butë plastik shtesë (TPA)
– Presa: 18 cm
– Pesha: 195 g