Shartimi e Lidhje

Grid List

Shfaqur gjithsej 6 rezultate

Plastikë PVC për Shartime Stocker

Plastikë PVC për Shartime Stocker
L

PVC ekstremisht rezistente per te lidhur dhe shartuar
Fuqia 150 micron

PVC për Shartime Stocker 40m

PVC për Shartime Stocker 40m
L

– 10 rrota x 40 m (pako.)
– Spesor: 100 micron