Pompa

Grid List

Shfaqur 1–12 nga 77 rezultate

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW
L

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Ky model ka performancë të shkëlqyer hidraulike, një presion të lartë të presionit të thithjes dhe prodhimit dhe zhurmë shumë të ulët gjatë kohës së përdorimit. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të mbajtur vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se temperatura normale e dhomës.

Pompë: Pompë monobloqe horizontale me shtytës bronzi, trup pompe dhe mbështetëse bazë të bërë nga gize G20, tubi i bërë nga Noryl me 20% fibrash xhami, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolues mekanike e bërë nga qeramika / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me mikroskope me siguri të kontrolluar nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

TENSIONI: NPM: 230-240 V. 50 Hz; NP: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Shtëpiake , Ujitja, Burime

MotoPompa Uji Subaru PU177

MotoPompa Uji Subaru PU177
L

CODE  PU177
POMPE UJI  2HGP20
MOTOR
BENZINE
SUBARU
EX170
SUBARU
EX170
INCH  2’’pres 2helik
LARTESI  80m
m3\h 20m3\h
THITHJE 7m

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW
L

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Këto pompa shfaqin vlera shumë të larta të rrjedhjes së rrjedhjes dhe kokë shkarkimi të mesëm të ulët dhe janë veçanërisht të përshtatshme për përdorim në sistemet e lëvizshme të ujitjes, kanalet dhe sistemet e rezervuarëve. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të mbajtur vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa materie të huaja, me temperaturë jo më të madhe se 80 ° C.

POMPES: Pompë boshtore horizontale me shtytës të hekurit të hedhur, trupin e pompës dhe mbështetëse bazë të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolim mekanike e bërë prej qeramike / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microscelesa të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

Tension: SAM: 230-240 V. 50 Hz; SA: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja, Bujqësia, Industria

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW
L

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Pompë e modele të hapura me futje boshtore dhe shpërndarje radiale në drejtim të sipërm. Këto pompa shfaqin vlera të larta të rrjedhës së rrjedhjes dhe koka të shkarkimit të mesëm të ulët dhe janë veçanërisht të përshtatshme për pompimin e ujit të papastër, me temperaturë jo më të lartë se 80 ° C. Pompë e hapur lejon çdo lëndë të ngurtë deri në 8 mm. në diametër për të kaluar përmes pa shkaktuar ndonjë dëmtim të pompës.

Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës bronzi (SA / SAM 1C-1-2) ose gize (SA / SAM 1 / A-2 / A), trupin e pompës dhe bazën mbështetëse të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolim mekanike të bërë nga qeramika / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microceles të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

Tension: SAM: 230-240 V. 50 Hz; SA: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja, Bujqësia, Industria

Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM

Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM
L

Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM

Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM
L

FUSHA E ZBATIMIT: Këto pompa me helikë të dyfishtë me futje aksiale dhe shpërndarje radiale të bërjes së sipërme zakonisht përdoren në aplikacione që kërkojnë vlera të larta shkarkuese, veçanërisht në aplikimet industriale, bujqësore dhe shtëpiake. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të transportuar vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se 80 ° C.
Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës të bronzit të mbyllur, trupin e pompës dhe bazën mbështetëse të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 304 dhe izolues mekanike e bërë prej qeramike / grafit.
MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microceles të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.
TENSIONI: STDM: 230-240 V. 50 Hz; STD: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.
APLIKIMET: Shtepiake, Ujitja, Bujqësia, Ujësjellësi, Larja e makinave, Zjarrfikja, Industria

Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80

Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80
L

Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80

Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Pompat e rrotullës radiale me futje boshtore dhe shpërndarje radiale të drejtpërdrejtë. Karakteristika kryesore e këtyre pompave është se ato janë të afta të gjenerojnë nivele mesatare të rrjedhjes dhe koka të larta shkarkimi. Këto pompa me një shtytës janë veçanërisht të përshtatshme për aplikime industriale, bujqësore dhe shtëpiake. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të transportuar vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se 80 ° C.

Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës bronzi për modelin N 32-200 B / A dhe gize për të gjithë të tjerët, trupin e pompës dhe bazën mbështetëse prej gize G20, bosht çelik inox AISI 304 dhe vulë mekanike në qeramike / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44.

TENSIONI: 3 kW dhe 4 kW: 230/400 V. 50 Hz; nga 5,5 kW në 15 kW: 400/690 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja,larja e makinave, zjarrfikja, industriale

ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW

ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW
L

ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW

ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW
L

MotoPompa Uji Subaru PU017

MotoPompa Uji Subaru PU017
L

CODE PU017
POMPE UJI SNB80
MOTOR BENZINE SUBARU EX170
INCH  3’’ thjesht
LARTESI  30m
m3\h 60m3\h
THITHJE 7m

MotoPompe me Nafte Launtop PU001

MotoPompe me Nafte Launtop PU001
L

CODE PU001 PU
POMPE UJI NAFTE SNB50
Ndezje manual
MOTOR NAFTE LAUNTOP LA170F
INCH 2’’ thjessht
LARTESI 25m
m3\h 27m3\h
THITHJE 7m

MotoPompe me Nafte Launtop PU002

MotoPompe me Nafte Launtop PU002
L

CODE PU002 POMPE UJI NAFTE SNB80
Ndezje manual
MOTOR NAFTE LAUNTOP LA178F
INCH 3’’ thjessht
LARTESI 25m
m3\h 60m3\h
THITHJE 7m