Pompa

Grid List

Shfaqur 49–60 nga 77 rezultate

Pompa kanalizime dhe puseta HYDRO2400-3200-4200-4500

Pompa kanalizime dhe puseta HYDRO2400-3200-4200-4500
L

Pompa kanalizime dhe puseta HYDRO2400-3200-4200-4500

Pompa kanalizime dhe puseta HYDRO2400-3200-4200-4500
L

Pompa me Benzinë Honda WX10

Pompa me Benzinë Honda WX10
L

E lehtë dhe për qëllime të përgjithshme.
Pompe 1″
Motorr me ndezje te shpejte 4 kohe
Kapaciteti minimal 32 gal./min
Peshon vetem 13 lbs.
Adaptor per tubo vaditje, thithje,