Pompa

Grid List

Shfaqur 61–72 nga 77 rezultate

Pompe Industriale Filtruese Rover Colombo

Pompe Industriale Filtruese Rover Colombo
L

Filtri Colombo është përbërë nga një elektropompa speciale dhe një sistem filtrues i quajtur sistemi i lëngshëm dhe i shtresave të shtypura. Ky lloj i filtrimit mundëson gjetjen e shkëlqyeshme të pastërtisë së pijeve pa ndryshuar karakteristikat themelore të lëngut të derdhur; për këtë është veçanërisht e dobishme për filtrat e shtëpive, por edhe në sektorin profesional, si për shembull, enët e verës, fabrikat farmaceutike, laboratorët, fabrikat e birrës; çdo gjë është e nevojshme për të filtruar një pije për t’u shërbyer ose për të pastruar plotësisht limpida dhe pa gjurmë asnjë mbetje pak graditi. SHENIM PËR KLIENTËT: Filtri COLOMBO® është menduar për të filtruar kryesisht pijet, për të cilat të gjitha materialet e përdorura janë plotësisht të pajtueshme me lëngjet ushqimore. Është veçanërisht i përshtatshëm për filtrimin e ujit, infuzion, birre, solucione farmaceutikee, parfume.

Pompe Industriale Novax-50

Pompe Industriale Novax-50
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisu rme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes

Pompe Industriale Novax-Marina 30

Pompe Industriale Novax-Marina 30
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisu rme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes

Pompe Industriale Rover BEM10

Pompe Industriale Rover BEM10
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisurme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes

Pompë Industriale Rover BEM20

Pompë Industriale Rover BEM20
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisurme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes