Pompa

Grid List

Shfaqur 73–77 nga 77 rezultate

Pompe Industriale Rover BEM50

Pompe Industriale Rover BEM50
L

Ky është një pompë unazore klasike e lëngshme e vetme e pajisu rme helikë me yll. Ky lloj i veçantë i hidraulikës siguron pompën me një kapacitet të jashtëzakonshëm të vetë mbushjes, edhe në mungesë të rrjedhjes së vazhdueshme të lëngjeve në thithje (prania e ajrit ose e gazrave të tjera). Kjo është veçanërisht e bërë për transferimin e lëngjeve të tilla si Vera, Uji i kripur, Qumesht, Vaj, Benzine, viskoziteti i të cilit nuk është mbi 30 gradë CENTISTOKES ose mbi 4 gradë ENGLER. Lëngjet që do të transportohen duhet të jenë neutrale dhe të pastra ose të përmbajnë vetëm pak përqindje të ngurta (0.2-0.5% max). Ata duhet të kenë një fortesi dhe grimshmeri të cilat parandalojnë dëmtimin e sipërfaqes së pompës brenda. Megjithatë, një filtër i ngushtë rrjetë mund të instalohet në gypat e thithjes

Pompe Industriale Rover Colombo

Pompe Industriale Rover Colombo
L

Kjo metodë e veçantë e filtrimit pastron pije në një standard shumë të lartë pa ndikuar në karakteristikat themelore të lëngut të përpunuar dhe prandaj është një zgjedhje shumë e popullarizuar si për sistemet e filtrimit të familjes dhe për përdorim profesional, për shembull në kantinat e verës, fabrikat farmaceutike, laboratorët dhe birrarinë – kudo që është e nevojshme për të filtruar një pije në mënyrë që të mund të shërbehet ose të shishet në mënyrë të përkryer qartë dhe të lirë nga gjurmët e mbetjeve të padëshirueshme.
SHËNIM I RËNDËSISHËM PËR KLIENTËT: COLOMBO® FILTER është projektuar kryesisht për filtrimin e pijeve, kështu që të gjitha materialet e përdorura janë në përputhje të plotë me lëngjet për konsum njerëzor.
Rekomandohet në veçanti për filtrimin e verës, ujit, infuzioneve, verës ose birrës dhe aromat. Nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje të veçantë përveç pastrimit rutinë.
Kur blini COLOMBO® FILTER, Konsumatorët përfitojnë nga blerja e dy pajisjeve në një; ata do të jenë në gjendje të filtrojnë pijet e tyre dhe pastaj, nëse është e nevojshme, ata mund të shkëputin pompën nga filtri dhe ta përdorin atë më vete për thjesht transferimin e lëngjeve

Pompe Nafte Launtop

Pompe Nafte Launtop
L

Model LDP100C
Hyrja 4 inch (100mm)
Dalja 4 inch (100mm)
Kapaciteti maksimal 65000 Liters/hour
Shkarkesa maksimale 25 meters
Maksimumi outputit te motorrit 10 HP
Outputi i vazhdueshem motorik 8.6 HP
Kapaciteti Karburant 12.5 Liters
Dimensione 645mm x 475mm x 605mm
Pesha 67 kg