Pompa me Benzinë

Grid List

Shfaqur gjithsej 4 rezultate

MotoPompa Uji Subaru PU177

MotoPompa Uji Subaru PU177
L

CODE  PU177
POMPE UJI  2HGP20
MOTOR
BENZINE
SUBARU
EX170
SUBARU
EX170
INCH  2’’pres 2helik
LARTESI  80m
m3\h 20m3\h
THITHJE 7m

MotoPompa Uji Subaru PU017

MotoPompa Uji Subaru PU017
L

CODE PU017
POMPE UJI SNB80
MOTOR BENZINE SUBARU EX170
INCH  3’’ thjesht
LARTESI  30m
m3\h 60m3\h
THITHJE 7m

Pompa me Benzinë Honda WX10

Pompa me Benzinë Honda WX10
L

E lehtë dhe për qëllime të përgjithshme.
Pompe 1″
Motorr me ndezje te shpejte 4 kohe
Kapaciteti minimal 32 gal./min
Peshon vetem 13 lbs.
Adaptor per tubo vaditje, thithje,