Sharra dhe Korrëse

Grid List

Shfaqur 13–24 nga 34 rezultate

Motokosa STIHL FS55

Motokosa STIHL FS55
L

Peshë e lehtë, kompakte, me dorezë plotësisht të rregullueshme për detyra prerjeje më të mëdha.

Motokosa STIHL FS560 ce-m

Motokosa STIHL FS560 ce-m
L

Madhësia 57.1 cc (3.48 cu. in.)
Fuqi motorike 2.8 kW (3.75 bhp)
Pesha 10.2 kg (22.5 lbs.)
kapaciteti rezervuarit 990 cc (33.5 oz.)

Motokosa STIHL FS70

Motokosa STIHL FS70
L

Si profesionist koha juaj vlenë. STIHL FS 70 e kupton këtë. Ai vjen me një motorr të fuqishëm energjik, që do të thotë më shumë punë dhe me kohë më të zgjatur. I përshtatshëm për punë të përditshme, i fortë dhe i durueshëm.

Motosharra Stihl MS150

Motosharra Stihl MS150
L

Madhesia cc 23.6
Fuqia dalese kW/bhp 1/1.3
Pesha kg 1) 2.6
Zinxhir STIHL Oilomatic tipi 1/4″ P
Zinxhiri Standart PM3
Vellimi Rezervuarit 200.00
Niveli dridhjeve left/right m/s² 2) 4.9/4.9
Raporti peshe/fuqi kg/kW 2.6
Niveli presionit nga zhurma dB(A) 3) 96

Motosharra Stihl MS170

Motosharra Stihl MS170
L

Madhesia cc 30.1
Fuqi dalese kW/bhp 1.3/1.8
WPesha kg 4
Zinxhir STIHL Oilomatic i tipit dhe madhesise 3/8 ” P
Vellim Rezervuarit 250.00
Raporti peshe/fuqi kg/kW 3.1
Madhesia e dhembezve 3/8″P
Zinxhiri standart PICCO MINI 61 PMN

Motosharra Stihl MS250

Motosharra Stihl MS250
L

Kur ju bazoheni te drutë për të mbajtur shtëpinë të ngrohtë, ju duhet një sharrë e mirë për të bërë një grumbull të madh drush. Me një raport të veçant fuqi/peshë, STIHL MS250 është gati për punë. Është i lehtë në përdorim dhe kombinon veçori të mëdha për pastrimin, ashtu si për prerjen e degëve të vogla dhe pemët e vogla. Për shumë vite MS250 ka qënë modeli më i preferuar i klientëve për eficense dhe siguri duke sjellë një performancë të pabesueshme çdo herë.

Motosharra STIHL MS362

Motosharra STIHL MS362
L

Madhesia 59.0 cc (3.6 cu. in.)
Fuqi motorike 3.5 kW (4.69 bhp)
Pesha Flush-Cut: 5.6 kg (12.3 lbs.)
Kapaciteti Rezervuarit 600 cc (20.3 oz.)
Kapaciteti Vajit te zinxhirit 325 cc (11.0 oz.)
Zinxhiri OILOMATIC® 3/8″ RS3

Motosharra STIHL MS382

Motosharra STIHL MS382
L

Madhesi 72,2 cm³
Fuqi 3,9/5,3 kW/bhp
Pesha 6,2 kg
Raporti fuqi peshe 1,6 kg/kW
Niveli presionit te zhurmes 2) 106 dB(A)
Niveli zhurmes 118 dB(A)
Niveli vibrimeve majtas/djathas 5,4/5,4 m/s²
Dhembesat e zinxhirit 3/8″

Motosharra STIHL MS390

Motosharra STIHL MS390
L

Madhësia 64,1 cm³
Fuqia dalëse 3,4/4,6 kW/bhp
Pesha 5,9 kg
Raporti Fuqi-Peshë 1,7 kg/kW
Presioni i zërit 102 dB(A)
Niveli i zërit 116 dB(A)
Niveli i vibrimit majtas/djathas 5,9/5,1 m/s²
Dhëmbëzat e sharrës 3/8″
Tipi i zinxhirit STIHL Oilomatic Rapid Micro (RM)

Motosharra STIHL MS462

Motosharra STIHL MS462
L

Madhesia 72,2 cm³
Fuqia Dalese 4,4/6 kW/bhp
Pesha 6 kg
Raporti Fuqi/Peshe 1,4 kg/kW
Niveli personit te zhurmes 108 dB(A)
Niveli vibrimeve majtas/djathtas 4,8/3,6 m/s²
Dhembi zinxhirit 3/8″
Tipi zinxhirit STIHL Oilomatic RS
Niveli i zhurmes 119 dB(A)