Sharra dhe Korrëse

Grid List

Shfaqur 25–34 nga 34 rezultate

Sharra Elektrike MSE 141c

Sharra Elektrike MSE 141c
L

E manovrueshme, e lehtë sidomos për fillestaret, me një performancë të mirë prerjeje. Forma të mira për të mos lodhur, dhe zinxhir anësor për të siguruar tensionin e zinxhirin, me frena ndaluese, mbajtëse vaji e tejdukshme për ta kontrolluar, dhe mbrojtje nga puna.

Sharra Elektrike MSE 171

Sharra Elektrike MSE 171
L

E lehtë, e leverdisshme dhe e sigurtë, kjo sharrë elektrike bën punën shpejtë dhe pa zhurmë. Duke ofruar performancë të shkëlqyer prerëse, zero ndotje dhe është e rehatshme, e sigurtë për përdorim. E mirë për prerjen e druve dhe punët e tjera nëpër shtëpira private.

Sharra Elektrike STIHL MSA 140c

Sharra Elektrike STIHL MSA 140c
L

Zinxhir STIHL Oilomatic tipi Picco Micro 3 (PM3)
Voltazhi 36 V
Pesha 2,6 kg
Pesha pa bateri 2,2 kg
Zhurma 94 dB(A)
Vibrime majtas/djathtas 4,3/4,8 m/s²
Prerja 30 cm
Dhembesa Zinxhiri 1/4″P
Teknologji Baterie Lithium-Ion COMPACT

Sharra Elektrike STIHL MSA200c

Sharra Elektrike STIHL MSA200c
L

Sharrë elektrike me zinxhirë me kapacitet të madh prerës. Zhvilluar veçanerisht per zinxhiret STIHL 1/4″ PM3 të cilët kanë fuqi të madhe prerëse dhe ecuri të mirë.

Shkundëse Ulliri STIHL SP 481

Shkundëse Ulliri STIHL SP 481
L

Madhësi 48,7 cm³
Fuqi dalëse 3 PS
Fuqi dalëse 2,2 kW
Pesha 13,9 kg
Niveli i presionit të zhurmës 102 dB
Niveli i dridhjeve djathtas 5,7 m/s²
Niveli i dridhjeve majtas 5,7 m/s²
Gjatësi totale 283 cm

Shkundëse Ulliri STIHL SP 92

Shkundëse Ulliri STIHL SP 92
L

Madhësia 21,4 cm³
Fuqi dalëse 1 PS
Fuqi dalëse 0,75 kW
Peshë 5,4 kg
Niveli i presionit të zhurmës 93 dB(A)
Niveli i dridhjeve djathtas 4,5 m/s²
Niveli i dridhjeve majtas 4,1 m/s²
Gjatësi totale 231 cm