Spërkatëse

Grid List

Shfaqur 1–12 nga 27 rezultate

Spërkatës Karro Modeli ARNO 80 L

Spërkatës Karro Modeli ARNO 80 L
L

Kornizë metalike të lyer me boje pluhur – 2 rrota pneumatike
Rezervuar prej 80 litrash polietileni
Me filtrin e thithjes dhe rregullatorin e presionit me kthimin në rezervuarin e lëngët që nuk përdoret gjatë përdorimit – kapak me vidë, sitë
Versioni i disponueshëm me lavaman
Me dy doreza të anuluara ose me timon për të lidhur me traktor
Përdorim gjysëm ose profesional
Furnizohet në të gjitha pjesët e tij

Spërkatës Manual Bakri

Spërkatës Manual Bakri
L

Rezervuar bakri dhe bazë metalike të pikturuar
Kapaciteti 16 litra
E pajisur me levë fillestare në anën e djathtë ose të majtë siç kërkohet
Njësi pompimi e largueshme e bakrit, rezistente ndaj motit, veçanërisht e përshtatshme për përdorimin e herbicideve dhe pesticideve
Valvula celiku 11 mm bazë
Presioni i rregullt i punës 3 bar presioni max 6 bar
Mbajtese gome dhe rripat e rregullueshme
Pajisje standarde: armë me llak me filtër dhe kokë top + hundë mignon
Prodhuar në Itali

Spërkatës Manual Modeli Mosa

Spërkatës Manual Modeli Mosa
L

Rezervuar plastik – Kapaciteti 6-8 litra
Me valvul shkarkimi
Pajisur me mbajtese të gomës, rrip, lansues me llak dhe hundë të rregullueshme
Prodhuar në Itali

Spërkatës me Motorr Farmate

Spërkatës me Motorr Farmate
L

Specifikime teknike:
MODELI 3WF-2.6A
Shpejtësia e rrotullimit të ventilatorëve (r / min) 7500 ~ 8000
Kapaciteti i rezervuarit (L) 20
Gama (m) ≥12
Zhvendosja (cc) 42.7
Fuqia standarde e vlerësuar (KW / r / min) 2.13 / 7500
Konsumi i karburantit (g) ≤530
Raporti i përzier i karburantit 25: 1
Metoda e fillimit të rikthimit
Pesha (N.W./G.W.) (Kg) 11/14
Madhësia e paketimit (cm) 53X44X74