Spërkatëse

Grid List

Shfaqur 13–24 nga 27 rezultate

Spërkatës Motorrik Honda GX200 Karro

Spërkatës Motorrik Honda GX200 Karro
L

Spërkatës Motorrik Honda GX200 karro

Spërkatës Motorrik Karro Modeli Reno 200Liter

Spërkatës Motorrik Karro Modeli Reno 200Liter
L

Kornizë metalike të lyer industrialisht
Rezervuar 200 litër polietileni me lavaman përfshirë
Në dispozicion me dy ose katër rrota
Me filtër thithës me valvul, me kthim në depozitë të lëngut që nuk përdoret gjatë trajtimeve
Vida dhe mbulesë sitë
Versioni i disponueshëm me dy doreza ose me timon
Përdorimi profesional
Furnizohet në të gjitha pjesët e tij

Spërkatës Motorrik Karrocë 50 L motorr Honda

Spërkatës Motorrik Karrocë 50 L motorr Honda
L

Kapaciteti 50L
Motori Honda

Spërkatës Motorrik Stihl SR430

Spërkatës Motorrik Stihl SR430
L

Vendosja 63,3 cm³
Pesha 1) 12,2 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 97 dB (A)
Niveli i fuqisë së zhurmës 2) 109 dB (A)
Vlera e dridhjeve, djathtas 3) 1,9 m / s2
Kapaciteti i kontejnerit 14 l
Max. Rruma e ajrit 4) 1.300 m³ / h
Max. Shtyrja horizontale 14,5 m

Spërkatëse Manuale Miro

Spërkatëse Manuale Miro
L

Polietileni
Kapaciteti: 12-15-20 litra
Njësi pompimi e heqshme e bakrit, rezistente ndaj motit, veçanërisht të përshtatshme për përdorim të herbicideve ose pesticideve
Unazë mberthyese, kapak me vidë
Dhoma e kompresimit najloni të përforcuar me tekstil me fibra xhami
Këmbë të përforcuar me fibra xhami
Valvul celiku 11-14 mm
Presioni i rregullt i punës 3 bar – presioni max 6 bar
Mbajtese gome dhe rripat e rregullueshme
Gama e lëshuesve dhe lëngjeve të llakut siç tregohet në katalog – nëse përdoret me pesticide është i nevojshëm një lëshues i përshtatshëm me rregullator
Për mirëmbajtje optimale: shpëlarje me ujë pas përdorimit
Prodhuar në Itali

Spërkatëse Motorike Karro Modeli RODANO

Spërkatëse Motorike Karro Modeli RODANO
L

Kornizë metalike të lyer industrialisht
Rezervuar prej 120 litrash polietileni. – 2 rrota pneumatike
Me pompat motorike dhe pompat elektrike
Me filtrin e thithjes dhe rregullatorin e presionit, me kthimin në rezervuarin për lëngjet që nuk përdoren gjatë trajtimeve – vidë dhe mbulesë sitë
Versioni i disponueshëm me lavaman
Me dy doreza të anuluara ose me timon për të lidhur me traktorin
Përdorimi profesional
Furnizohet në të gjitha pjesët e tij

Sprayer me Bateri Himalaja

Sprayer me Bateri Himalaja
L

Kapaciteti 16 liter
Një buton prapa spërkatësis lejon kontrollin e presionit dhe vellimit te spërkatëses
Presioni rregullt 4 bar
Pajisur me karikues baterie, pistolete spërkatje

Steka spërkatjeje Manopola 60cm kokë inox

Steka spërkatjeje Manopola 60cm kokë inox
L

Steka spërkatjeje Manopola 60cm kokë inox

Stekë spërkatëse Alumin-Plastik

Stekë spërkatëse Alumin-Plastik
L

Prodhuar në Itali