Spërkatëse me Bateri

Grid List

Shfaqur gjithsej 1 rezultate

Sprayer me Bateri Himalaja

Sprayer me Bateri Himalaja
L

Kapaciteti 16 liter
Një buton prapa spërkatësis lejon kontrollin e presionit dhe vellimit te spërkatëses
Presioni rregullt 4 bar
Pajisur me karikues baterie, pistolete spërkatje