Spërkatëse Manuale

Grid List

Shfaqur gjithsej 4 rezultate

Spërkatës Manual Bakri

Spërkatës Manual Bakri
L

Rezervuar bakri dhe bazë metalike të pikturuar
Kapaciteti 16 litra
E pajisur me levë fillestare në anën e djathtë ose të majtë siç kërkohet
Njësi pompimi e largueshme e bakrit, rezistente ndaj motit, veçanërisht e përshtatshme për përdorimin e herbicideve dhe pesticideve
Valvula celiku 11 mm bazë
Presioni i rregullt i punës 3 bar presioni max 6 bar
Mbajtese gome dhe rripat e rregullueshme
Pajisje standarde: armë me llak me filtër dhe kokë top + hundë mignon
Prodhuar në Itali

Spërkatës Manual Modeli Mosa

Spërkatës Manual Modeli Mosa
L

Rezervuar plastik – Kapaciteti 6-8 litra
Me valvul shkarkimi
Pajisur me mbajtese të gomës, rrip, lansues me llak dhe hundë të rregullueshme
Prodhuar në Itali

Spërkatëse Manuale Miro

Spërkatëse Manuale Miro
L

Polietileni
Kapaciteti: 12-15-20 litra
Njësi pompimi e heqshme e bakrit, rezistente ndaj motit, veçanërisht të përshtatshme për përdorim të herbicideve ose pesticideve
Unazë mberthyese, kapak me vidë
Dhoma e kompresimit najloni të përforcuar me tekstil me fibra xhami
Këmbë të përforcuar me fibra xhami
Valvul celiku 11-14 mm
Presioni i rregullt i punës 3 bar – presioni max 6 bar
Mbajtese gome dhe rripat e rregullueshme
Gama e lëshuesve dhe lëngjeve të llakut siç tregohet në katalog – nëse përdoret me pesticide është i nevojshëm një lëshues i përshtatshëm me rregullator
Për mirëmbajtje optimale: shpëlarje me ujë pas përdorimit
Prodhuar në Itali