Vegla Pune

Grid List

Shfaqur gjithsej 4 rezultate

Prerëse Ligustrash Motorike HS82r

Prerëse Ligustrash Motorike HS82r
L

Motorri cm³ 22.7
Fuqi dalese bhp 1
Fuqi dalese kW 0.7
Pesha 5.7
Vellimi ml 460

Prerese Ligustrash STIHL HSE 61

Prerese Ligustrash STIHL HSE 61
L

E qetë dhe e fuqishme, preresja HSE 61 ka si vecori pak dridhje dhe motor 500 WAT. Doreza me 5 pozicione rrotullimi lejon prerje fleksibile, te rehatshme. Ky model elektrik eshte ideal per te dhene forme shkurreve dhe pemeve sbukuruese. Prerje precize me gjatesi 50cm.

Prerëse Ligustrash STIHL HSE42

Prerëse Ligustrash STIHL HSE42
L

E lehtë, prerësja elektrike është ideale për prerje degesh te holla dhe shkurre zburuese. Mbrojtje integruar nga prerja , një mbrojtëse të hollë, ndalues mekanik prerjeje etj..