ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW

ElektroPompa Conforto Centrifugale NPM / NP – 1,1/2,2 KW

L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Ky model ka performancë të shkëlqyer hidraulike, një presion të lartë të presionit të thithjes dhe prodhimit dhe zhurmë shumë të ulët gjatë kohës së përdorimit. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të mbajtur vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se temperatura normale e dhomës.

Pompë: Pompë monobloqe horizontale me shtytës bronzi, trup pompe dhe mbështetëse bazë të bërë nga gize G20, tubi i bërë nga Noryl me 20% fibrash xhami, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolues mekanike e bërë nga qeramika / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me mikroskope me siguri të kontrolluar nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

TENSIONI: NPM: 230-240 V. 50 Hz; NP: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Shtëpiake , Ujitja, Burime

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Ky model vjen me performancë hidraulike të shkëlqyer, dhe thithje te konsiderueshme dhe po ashtu presion të lartë në dalje dhe shume pak zhurmë gjatë punës.