Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW

Elektropompa Conforto e kontrolluara SAM / SA – 1,1 / 4 KW

L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Këto pompa shfaqin vlera shumë të larta të rrjedhjes së rrjedhjes dhe kokë shkarkimi të mesëm të ulët dhe janë veçanërisht të përshtatshme për përdorim në sistemet e lëvizshme të ujitjes, kanalet dhe sistemet e rezervuarëve. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të mbajtur vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa materie të huaja, me temperaturë jo më të madhe se 80 ° C.

POMPES: Pompë boshtore horizontale me shtytës të hekurit të hedhur, trupin e pompës dhe mbështetëse bazë të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolim mekanike e bërë prej qeramike / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microscelesa të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

Tension: SAM: 230-240 V. 50 Hz; SA: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja, Bujqësia, Industria

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Pompat me kontroll këndor me shpërndarje rrethore. Keto pompa kane specifike vlera të larta të kapacitetit dhe janë të përshtatshme për sisteme vaditje të lëvizëshme, kanale dhe sisteme depozitash uji.