Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW

L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Pompë e modele të hapura me futje boshtore dhe shpërndarje radiale në drejtim të sipërm. Këto pompa shfaqin vlera të larta të rrjedhës së rrjedhjes dhe koka të shkarkimit të mesëm të ulët dhe janë veçanërisht të përshtatshme për pompimin e ujit të papastër, me temperaturë jo më të lartë se 80 ° C. Pompë e hapur lejon çdo lëndë të ngurtë deri në 8 mm. në diametër për të kaluar përmes pa shkaktuar ndonjë dëmtim të pompës.

Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës bronzi (SA / SAM 1C-1-2) ose gize (SA / SAM 1 / A-2 / A), trupin e pompës dhe bazën mbështetëse të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolim mekanike të bërë nga qeramika / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microceles të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

Tension: SAM: 230-240 V. 50 Hz; SA: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja, Bujqësia, Industria

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Pompa me rrjedhje të lartë me kokë shkarkimi mesatare, janë të përshtatshme vecanërisht për të pompuar ujë të papastër, me temperaturë jo më të lartë se 80°C.