Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM

Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM

L

FUSHA E ZBATIMIT: Këto pompa me helikë të dyfishtë me futje aksiale dhe shpërndarje radiale të bërjes së sipërme zakonisht përdoren në aplikacione që kërkojnë vlera të larta shkarkuese, veçanërisht në aplikimet industriale, bujqësore dhe shtëpiake. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të transportuar vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se 80 ° C.
Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës të bronzit të mbyllur, trupin e pompës dhe bazën mbështetëse të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 304 dhe izolues mekanike e bërë prej qeramike / grafit.
MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microceles të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.
TENSIONI: STDM: 230-240 V. 50 Hz; STD: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.
APLIKIMET: Shtepiake, Ujitja, Bujqësia, Ujësjellësi, Larja e makinave, Zjarrfikja, Industria

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Pompat me helika të dyfishtë me shtytje aksiale, dhe drejtim radial, përdoren në mënyrë tipike në aplikimet që kërkojnë vlera të larta të shkarkimi, veçanërisht në aplikimet industriale, bujqësore dhe vendore.