Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80

Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80

L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Pompat e rrotullës radiale me futje boshtore dhe shpërndarje radiale të drejtpërdrejtë. Karakteristika kryesore e këtyre pompave është se ato janë të afta të gjenerojnë nivele mesatare të rrjedhjes dhe koka të larta shkarkimi. Këto pompa me një shtytës janë veçanërisht të përshtatshme për aplikime industriale, bujqësore dhe shtëpiake. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të transportuar vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se 80 ° C.

Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës bronzi për modelin N 32-200 B / A dhe gize për të gjithë të tjerët, trupin e pompës dhe bazën mbështetëse prej gize G20, bosht çelik inox AISI 304 dhe vulë mekanike në qeramike / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44.

TENSIONI: 3 kW dhe 4 kW: 230/400 V. 50 Hz; nga 5,5 kW në 15 kW: 400/690 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja,larja e makinave, zjarrfikja, industriale

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt