ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW

ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW

L

Kategori: ,

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Karakteristika kryesore e këtyre pompave është se ato janë të afta të gjenerojnë një kokë shkarkimi mesatarisht të lartë me një konsum relativisht modest të energjisë. Këto pompa janë veçanërisht të përshtatshme për pompimin dhe shpërndarjen e ujit në sistemet e ujësjellësit në shtëpi, vila, prona të vogla dhe kopshte, si dhe për sigurimin e furnizimit me ujë për sistemet e ngrohjes me ujë me presion të lartë. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të transportuar vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperaturë jo më të madhe se 80 ° C.

POMPES: Pompë boshtore horizontale me shtytës bronzi, trup pompash dhe mbështetje bazë të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolim mekanik, të bërë prej qeramike / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microcelesa të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

TENSIONI: PM: 230-240 V. 50 Hz; P: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Shtëpiake, Ujitja, Burimet, Industria