Freza me Benzinë Loncin Lc1200

Freza me Benzinë Loncin Lc1200

L

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Motor i fuqishëm dhe i gjithanshëm, motor benzinë ​​për ekonomi më të madhe në përdorim dhe cilësi shumë të mirë të prodhimit, duke siguruar besueshmëri, produktivitet dhe jetë të gjatë pune. I përshtatshëm për përdorim profesional dhe punë më të rëndë.