Hapëse Vrimash motorike STIHL BT130

Hapëse Vrimash motorike STIHL BT130

L

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Hapese vrimash e rehatshme për një person, me diametër në tokë prej 200 mm. E fuqishme me motorin STIHL 4-MIX ® me pak ndotje. Kornizë për të izoluar dridhjet, dhe frena të ndalimit të shpejtë që ndalon rrjedhjen e fuqisë kur duhet. Për një shumëllojshmëri detyrash për cpime vrymash në tokë