Motokosa STIHL FR130T

Motokosa STIHL FR130T

L

Për prerje të shkurreve në argjinaturë. Sistemi anti-dridhje STIHL, decompression automatik, mbajtese shumë funksione, motor 4-MIX®, bosht i ndarë për transport dhe magazinim të thjeshtë.

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt