Motokosa STIHL FR450

Motokosa STIHL FR450

L

E shkëlqyer për prerjen e barit në terren të vështirë. Sistemi antivibrues STIHL, Startim i lehtë STIHL, mbajtëse multifunksion, dhe rezultate shumë të lartë me peshë të vogël.

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt