Motokosa STIHL FS 130

Motokosa STIHL FS 130

L

Madhësia cc 36,3
Fuqi dalëse kW/bhp 1,4/1,9
Pesha kg 1) 5,6
Prerëset standarte SuperCut 20-2

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Motorri STIHL 4-MIX® është motori i parë me 4 kohë që punon me përzjere nafte dhe vaji. Ai kombinon avantazhet e motorrave me 4 dhe 2 kohë në një. Me zhurmë më të pranueshme dhe me më pak ndotje. I lehtë për tu ndezur dhe me sistem automatik dhe manual. Shumë e përshtatshme për mirëmbajtës dhe pronarë të pronave të mëdha.