Motokosa STIHL FS 360 C-EM

Motokosa STIHL FS 360 C-EM

L

Kapaciteti cm3 37.7
Performanca kW 1.7
Performanca PS 2.3
Pesha kg 8.5
Gjatësia totale cm 179
Vëllimi rezervuarit l 0.75
Mjeti prerës standart AutoCut 40-2

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Motokosë profesionale për të prerë sipërfaqe të mëdha bari dhe ferrash. Me sistem M-Ironic për performancë më të mirë motorrike dhe eficensë. Motorr i fuqishëm pa shumë ndotje dhe ekonomik, që drejton një shumëllojshmëri kokash prerëse dhe prerëse metalike për përdorime të ndryshme. Ideale për njërëz të pajtuar për të prerë sipërfaqe të mëdha dhe për ti mirëmbajtur.