Motokosa STIHL FS260 ce

Motokosa STIHL FS260 ce

L

Madhësia cc 41.6
Fuqia dalëse kW/hp 2.0/2.7
Pesha kg 7.9
Presioni i zhurmës me plastikë dB(A) 1) 101
Presioni i zhurmës me metal dB(A) 1) 100
Fuqia e zhurmës me metal dB(A) 1) 112
Fuqia e zhurmës normale dB(A) 1) 113
Niveli i dridhjeve me plastike majtas m/s² 5.8
Niveli i dridhjeve me metal majtas m/s² 4.2
Niveli i dridhjeve me metal djathtas m/s² 4.6
Niveli i dridhjeve me plastike djathas m/s² 2) 5.7
Gjatësia totale cm 1.685
Vëllimi rezervuarit ml 750
Shpejtesia 2.800

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Modeli FS 260 c-e është një motokosë e fuqishme për detyra të rënda e dizenjuar për tu përdorur gjithë ditën nga pronarë të pronave të mëdha, kopshtarë dhe departamente institucionesh ku ka shumë mirëmbajtje. Fuqia e madhe është e balancuar me madhësinë duke krijuar një mjet të përshtatshëm pastrimi. Doreza mund të rregullohet shpejtë duke rehatuar punonjësin duke garantuar më pak dridhje. Motori 2-MIX harxhon më pak dhe lëshon më pak lënde të dëmshme. Modeli FS260 është një model premium, dhe duhet marrë në konsideratë kur keni shumë punë për të bërë.