Motokosa STIHL FS560 ce-m

Motokosa STIHL FS560 ce-m

L

Madhësia 57.1 cc (3.48 cu. in.)
Fuqi motorike 2.8 kW (3.75 bhp)
Pesha 10.2 kg (22.5 lbs.)
kapaciteti rezervuarit 990 cc (33.5 oz.)

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Motokosa STHIL më e fuqishme në klasën e saj, FS 560 C-EM pret gjithë barërat e këqija, shkurre duke qënë ideale për prerje në fusha dhe pyje.
Motorr ekonomik me pak ndotje, dhe mbajtëse karburanti 33.5 oz, më i madh se modele të tjera, ofron punë të gjatë pa shumë furnizime. Vjen me sistemin Eazy2Start i cili kërkon forcë minimale për të ndezur motorin.