Motokosa STIHL FS70

Motokosa STIHL FS70

L

Si profesionist koha juaj vlenë. STIHL FS 70 e kupton këtë. Ai vjen me një motorr të fuqishëm energjik, që do të thotë më shumë punë dhe me kohë më të zgjatur. I përshtatshëm për punë të përditshme, i fortë dhe i durueshëm.

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt