Motorr me Naftë Antor 4LD 820

Motorr me Naftë Antor 4LD 820

L

Antor 4 LD 820 është motorri me një cilindër 17HP naftë prodhuar nga Anadolu Motor,

Fuqia 17 HP
Ndezja Recoil dhe elektrike
Pesha totale 98 kg

Shpërnda kete Produkt