Motosharra Stihl MS170

Motosharra Stihl MS170

L

Madhesia cc 30.1
Fuqi dalese kW/bhp 1.3/1.8
WPesha kg 4
Zinxhir STIHL Oilomatic i tipit dhe madhesise 3/8 ” P
Vellim Rezervuarit 250.00
Raporti peshe/fuqi kg/kW 3.1
Madhesia e dhembezve 3/8″P
Zinxhiri standart PICCO MINI 61 PMN

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Motosharrë STIHL e nivelit për fillestarë për prerjen e druve të zjarrit. E lehtë në përdorim me suste për nivel, me sistem automatik lubrifikimi STIHL Ematic për lubrifikim optimal zinxhiri. Ekonomike, e plotë, e lehtë.