Motosharra Stihl MS181

Motosharra Stihl MS181

L

Madhësia cc 31.8
Fuqi dalëse kW/bhp 1.5/2
Pesha kg 4.3
Tipi i zhinxhirit STIHL Oilomatic pitch/type 3/8″ P
Zinxhiri standart PMM3
Vellim rezervuari 270.00
Raporti fuqi per peshë kg/kW 2.9

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Një motosharrë e lehtë me pak dridhje. Gamë e gjerë veçorish si sistemi jetëgjatë i filtrimit të ajrit dhe sistemi kundër dridhjeve. E paparë për prerjen e druve për zjarr, pemët e vogla që bien. Deri në 20% më pak konsum lënde djegëse dhe 70% më pak lëshim ndotje duke krahasuar me motorrat e tjerë të të njëjtës madhësi pa teknologji 2-MIX.