Motosharra Stihl MS250

Motosharra Stihl MS250

L

Kur ju bazoheni te drutë për të mbajtur shtëpinë të ngrohtë, ju duhet një sharrë e mirë për të bërë një grumbull të madh drush. Me një raport të veçant fuqi/peshë, STIHL MS250 është gati për punë. Është i lehtë në përdorim dhe kombinon veçori të mëdha për pastrimin, ashtu si për prerjen e degëve të vogla dhe pemët e vogla. Për shumë vite MS250 ka qënë modeli më i preferuar i klientëve për eficense dhe siguri duke sjellë një performancë të pabesueshme çdo herë.

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt