Motosharra STIHL MS362

Motosharra STIHL MS362

L

Madhesia 59.0 cc (3.6 cu. in.)
Fuqi motorike 3.5 kW (4.69 bhp)
Pesha Flush-Cut: 5.6 kg (12.3 lbs.)
Kapaciteti Rezervuarit 600 cc (20.3 oz.)
Kapaciteti Vajit te zinxhirit 325 cc (11.0 oz.)
Zinxhiri OILOMATIC® 3/8″ RS3

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Për gjithë veprimet e prerjes se pemeve të rëna, degëve etj… kthehuni te motosharra MS362. Me kapacitetin e lartë të saj, krijon mjetin e përshtatshëm profesional. Ajo mund të punojë gjatë dhe në menyre eficente dhe po ashtu mund të punojë më gjatë pa i pastruar apo ndërruar filtrat e ajrit. Kjo pajisje është e mirë dhe profesionale për çdo druvar.