Motosharra STIHL MS390

Motosharra STIHL MS390

L

Madhësia 64,1 cm³
Fuqia dalëse 3,4/4,6 kW/bhp
Pesha 5,9 kg
Raporti Fuqi-Peshë 1,7 kg/kW
Presioni i zërit 102 dB(A)
Niveli i zërit 116 dB(A)
Niveli i vibrimit majtas/djathas 5,9/5,1 m/s²
Dhëmbëzat e sharrës 3/8″
Tipi i zinxhirit STIHL Oilomatic Rapid Micro (RM)

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Për të gjitha qëllimet dhe funksionet, me nje raport fuqi/peshë tv jashtëzakonshëm. E fuqishme dhe rezistente. Ndihmësja e përsosur për një shumëllojshmëri prerjes në ferma, pyje, kopshte etj….