Motosharra STIHL MS462

Motosharra STIHL MS462

L

Madhesia 72,2 cm³
Fuqia Dalese 4,4/6 kW/bhp
Pesha 6 kg
Raporti Fuqi/Peshe 1,4 kg/kW
Niveli personit te zhurmes 108 dB(A)
Niveli vibrimeve majtas/djathtas 4,8/3,6 m/s²
Dhembi zinxhirit 3/8″
Tipi zinxhirit STIHL Oilomatic RS
Niveli i zhurmes 119 dB(A)

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Motosharra për pyje MS462 është më e lehta dhe me performancë më të lartë në klasën e saj. Ka përshpejtim impresionues, dhe ju mund të mbështeteni në këtë sharrë kur pemë te mesme dhe të mëdha bien e duhen prerë. Motorri STIHL 2-MIX është ekonomik, i pajisur me teknologji M-tronic, duke dhënë një performancë të lartë.