Motosharrë Stihl MS180

Motosharrë Stihl MS180

L

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Motosharra me zinxhirë vjen me motorr të përmirësuar për rrjdhjen e ajrit. Me këtë dezajn të përmirësuar vjen një motorr i përparuar me ftohje dhe filtrim ajri, duke ju dhënë një performancë më të qëndrueshme në fushë. Duke punuar më shpejtë për prerje degësh, prerje pemësh të vogla dhe prerje e degëve të rëna pas stuhisë. Nëse po kërkonin për një motosharrë për detyra të lehta, modeli MS180 është një vlerë që nuk mund ta injoroni.